Milujete jídlo a chcete se přiučit od těch nejlepších? Přijďte na lekci s šéfkuchařem Ondřejem Korábem, který v Michelinských restauracích pracoval 4 roky a sám má Michelinské doporučení.

Sezónní vaření
Zajímáte se nejen o vaření ale také o nové trendy či zkrátka chcete být fit? Potom Vám bude vyhovovat koncept restaurace Le Grill mířící na sezónní gastronomii. Čerstvé farmářské produkty vyzdvihnou každý pokrm. Naučte se co a kdy vařit a jak správně vybírat aktuální ingredience.

Steaky na všechny způsoby
Lekce určená milovníkům dobrých mas! Jak připravit steak rare, medium nebo well done? Jaké chuťové kombinace jsou ideální volbou k podtržení šťavnatého zážitku? Všechny tyto otázky a mnoho dalších zodpoví Ondřej Koráb během steakových lekcí.

Skvělé saláty
Pokud máte saláty za dívčí záležitost, ohromně se pletete. Naučte se přípravě svěžích salátů pro všechny možné příležitosti. Překvapte své přítele s hravou a svěží gastronomií.

Co Vás čeká při lekci?

  1. Přivítání šéfkuchařem
  2. Ukázka připravovaného pokrmu a jeho následná příprava
  3. Realizace a následná konzumace vytvořeného pokrmu
  4. Zaslání receptů k pokračujícímu domácímu vaření 

Všechny naše kurzy jsou v ceně 1890,- za osobu a situované v Prezidentském apartmá či na zahradní terase. Doba trvání je podle velikosti a zručnosti skupiny, cca 2 až 3  hodiny. Minimální počet 5 osob a maximální 10 osob. Příprava steaků na zahradě až pro 15 osob.
Pro zájem o privátní lekce lze zajistit kurz v ceně 4.900,-

Pro více informací kontaktujte obchodní oddělení +420 226 226 136 nebo sales@grandmark.cz