Hlavními ingrediencemi letního menu jsou chřest, cuketa, pampeliška, ředkvičky, okurky, rebarbora, jarní cibulka, květák, mangold.

Menu podáváme denně od 12 do 23:00 hodin

Předkrmy
Marinovaný lososový pstruh | Heirloom a třešňové tomaty | koprová emulze | cuketové pyré
Hovězí tatarský biftek | nakládané domácí okurky | bramborové lupínky | hořčičné semínko
Míchaný salát s pampeliškou | ředkvičky | rebarborová zálivka | kozí sýr
Ledový salát | zálivka s uzeným olivovým olejem | grilovaná jarní cibulka | strouhaný sušený žloutek

Polévky
Silný kuřecí vývar | domácí celestýnské nudle | kořenová zelenina
Krémová polévka z cukety | tomatová marmeláda | sýrový vývar

Hlavní chody
Zelený dušený chřest z Hostína | lanýžový bešamel | pečená pohanka
Lososový pstruh | kedlubna | nové brambory | květák | rebarbora
Kukuřičné kuře | zelený chřest | jarní cibulka | hrášek
Bok a pečeně z přeštíka | pečený květák | tomaty s mangoldem | hořčice
Králičí hřbet ve slanině | fazolky | ředkvičky | mrkev | domácí bramborový nok
(Menu zahrnující králičí hřbet – příplatek 200 Kč)
Hovězí pupek | konfitovaný česnek | špenát | bramborová kaše se šlehanou smetanou
(Menu zahrnující hovězí pupek – příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Ganache z Valhrona čokolády s vůní griotky | třešňový sorbet | čokoládová drobenka
Mrkvový piškot | Vanilkový krém | jahodovorebarbový gel | citrónová zmrzlina
Denní nabídka dortů a Raw dezertů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy
Výběr domácích ovocných sorbetů a zmrzlin

 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání