Hlavními ingrediencemi sezónního menu jsou kotrč, hříbky, cuketa, brokolice, rajčata, květák, fazolky, švestky, mangold a hrušky
V říjnovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: bílé zelí, dýně, čekanka, sladké brambory, kdoule, hrušky a kedlubny.

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.

Předkrmy
Uzený lososový pstruh | květák| rozinky | lívanec s Okrouhlickým tvarohem
Hovězí tatarák | marinované hříbky | grilovaná cuketa | kmínový chléb se sádlem
Míchaný salát s marinovanou hruškou | dušená čekanka | pražené vlašské ořechy | hruškový dressing
Salát z pečených paprik a polníčku | kozí sýr | piniové oříšky | balsamikový dressing

Polévky
Kuřecí consommé | domácí těstoviny plněné kuřecími stehny | mangold
Bílá cuketová polévka s bílým vínem | žloutkové pyré | Grana Padano chipsy

Hlavní chody
Brokolicové placky s bílou quinoou | karamelizované švestky | modrý sýr
Candát | tomatová omáčka se zeleninou | grilovaná cuketa | marinovaná šalotka
Lososový pstruh | mangold | květáková sedlina | ořechovo-jablečné pesto
Kukuřičné kuřátko | kroketa z konfitovaných kuřecích stehen | máslová kukuřice | zelené fazolky
Vepřová pečeně z Přeštíka | kotrč | fermentované zelí | pečený celer
Hovězí svíčková | brokolice v sezamovém těstě | konfitovaný brambor | pěna z brandy
(Menu zahrnující hovězí svíčkovou – příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Dýňový Cheesecake | čokoládové sušenky | karamelová zmrzlina
Tvarohovo-makový koláč | povidla | švestkový sorbet
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr domácích sorbetů a zmrzlin dle denní nabídky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.