Hlavními ingrediencemi lednového menu jsou pórek, kaštany, zvěřina, batáty a kapusta.
V únorovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: kořenová zelenina, černý kořen a růžičková kapusta

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.


Předkrmy
Tatarák ze zauzeného pstruha | okurka | kopr | jablečný dresing | tapioka
Uzený hovězí jazyk | zakysaná smetana | křen | jablka | marinovaná zelenina
Pečená dýně | pěna z kozího sýra | polníček | kaštany | dresing z javorového sirupu
Listový salát | karamelizovaná jablka | dresing z Beluga čočky | Vavřinecký bio sýr

Polévky
Zvěřinové consommé | nočky z jelena | kořenová zelenina
Celerový krém | jablka | ořechy | parmezán

Hlavní chody
Kroupové rizoto | pečená kořenová zelenina | česneková pěna
Vepřová panenka v křupavé slanině | pyré z pastiňáku | libečkový muffin | kapusta
Prso z perličky | pečený květák | černá quinoa | bramborová drobenka
Lososový pstruh | uzené celerové pyré | čočka | konfitovaný pórek
Srnčí lýtko | kaše z batátů | brusinky | růžičková kapusta | Portské víno
(Menu zahrnující srnčí lýtko – příplatek 200 Kč)
Hovězí pupek | šťouchané fialové brambory | brokolice | Bordeauxská omáčka
(Menu zahrnující hovězí pupek– příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Meringue | datlový krém | lískooříšková sušenka
Kokosový mousse | ananasové želé | čokoládová espuma
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.