Hlavními ingrediencemi listopadového menu jsou zelí, pórek, řeřicha, kaštany, dýně...
V prosincovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: sladké brambory, pórek, růžičková kapusta, tuřín....

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.


Předkrmy
Pošírovaný lososový pstruh | jablečný křen | pražené mandle | marinovaný květák | řeřicha
Uzené kachní prso | rillettes z konfitovaných stehen | karamelizovaná kdoule se zázvorem | chips z ovesného chleba
Na seně uzený pórek | ovčí sýr | dresink z jablečného cideru | pórkový prach | vlašské ořechy
Listový salát | pošírovaná hruška | čekankový konfit | karamelizovaná slunečnicová semena

Polévky
Zvěřinové consommé | kořenová zelenina | nočky z jeleního masa
Dýňový krém | modrý sýr ve filo těstě | dýňová semena | dýňový olej

Hlavní chody
Špecle | pečená dýně | bryndza | konfit ze šalotky
Prso z kukuřičného kuřete | cizrnovo-mrkvové pyré | kroupy | zakysaná smetana | majoránka
Hřbet z přeštického prasete | špekový muffin | fermentované zelí | celer
Lososový pstruh | petrželové pyré | merlík | červená řepa | máslová omáčka
Kachní prso | dýňové pyré | krupicové noky | karamelizované kaštany
(Menu zahrnující kachnu – příplatek 200 Kč)
Hovězí pupek | krémový černý kořen | zelené fazolky | brambory Boulangère | tymiánové glazé
(Menu zahrnující hovězí pupek – příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Mandlová makronka | medová ganáž | sušený pomeranč | medová plástev
Dýňový cupcake | krém z bílé čokolády a tvarohu | brusinky | dýňová zmrzlina
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr domácích sorbetů a zmrzlin dle denní nabídky
Výběr evropských sýrů | kořeněné jablečné čatní | ovocný chléb s ořechy



Dvouchodové menu – 690 Kč
Tříchodové menu – 890 Kč
Pětichodové menu degustační – 1.350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.