Hlavními ingrediencemi zimního menu jsou brusinky, pórek, růžičková kapusta, jablka, dýně, zimní lanýže, čekanka a sladké brambory.
V únorovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: čekanka, řeřicha, růžičková kapusta, sladké brambory, jablka a černý kořen.

Menu podáváme denně od 12 do 23:00 hodin

Předkrmy
Uzený pstruh s marinovaným pórkem | tuřín | citrónová emulze
Rillettes z divočáka | oříšková brioška | karamelizovaná čekanka
Salát ze sladkých brambor pečených na medu | kozí sýr | pražené vlašské ořechy
Červená čekanka | žlutá řepa | perníkové krutóny | dressing ze svařeného vína

Polévky
Zvěřinové consommé s červeným vínem | pošírované křepelčí vejce | kořenová zelenina
Krémová pórková polévka | tvarohový sýr s pažitkou | slaninová pěna

Hlavní chody
Čerstvé těstoviny se zimními lanýži | žloutková omáčka | pečená petržel
Candát | pečený celer | pórková sedlina | citrónová omáčka
(Menu zahrnující Candáta – příplatek 200 Kč)
Kukuřičné kuřátko | smetanová kapusta | dýňové noky | pečená zelenina
Vepřová panenka pečená na kmíně | uzená jablka | chlebová omáčka
Hovězí pupek | bramborová kaše se zimními lanýži | polnička měnlivá
(Menu zahrnující pupek – příplatek 200 Kč)
Hřbet z divočáka s brusinkovou krustou | sladké brambory | růžičková kapusta

Dezerty

The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Punčový dortík s cukrovou polevou | čokoládová dekorace
Macronka z Matcha tee | limetový sorbet | mangová omáčka
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy a dýní



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání