Hlavními ingrediencemi lednového menu jsou kaštany, sladké brambory, pórek, růžičková kapusta, zvěřina...
V únorovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: černý kořen, čekanka, řeřicha...

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.


Předkrmy
Carpaccio z lososového pstruha | hořčičný dresink | piniová semínka | řepové výhonky | salát frisée
Pečený tuřín | kaštanové pyré | jablko | pražené mandle | řeřicha | omáčka z pečené cibule
Muškátová dýně | švestkový dresink | ovčí sýr | švestky | estragon | dýňový chléb

Polévky
Consommé z lesních hub | kořenová zelenina | vaječná sedlina | žloutkový gel
Kukuřičná polévka | lokální Chorizo | brambory | zakysaná smetana s chilli

Hlavní chody
Pošírované vejce | konfitované brambory Grenaille | koprová espuma | bramborová drobenka
Prso z kukuřičného kuřete | kukuřičné kroupové rizoto | romanesco | omáčka z lokálního choriza
Konfitovaná vepřová líčka | perníkový knedlík | jablečný gel | celer | drobenka
Lososový pstruh | tarhoňa | pórek | cibulový olej | fenyklová pěna 
Dančí svíčková ve slanině | kaštany | batátové noky | aronie | kaštanová omáčka
(Menu zahrnující daňka – příplatek 200 Kč)
Hovězí pupek | pyré z topinamburu | růžičková kapusta | bramborový fondant | tymiánové glazé
(Menu zahrnující hovězí pupek – příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Vanilkový piškot | hořká čokoláda | mangový krém | smetanová zmrzlina s kousky čokolády
Linecká oplatka | matcha ganáž | citrónový mousse | máta | matcha sponge
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněné jablečné čatní | ovocný chléb s ořechy



Dvouchodové menu – 690 Kč
Tříchodové menu – 890 Kč
Pětichodové menu degustační – 1.350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.