Hlavními ingrediencemi dubnového menu jsou hostínský chřest, jarní cibulka, mladý špenát, polníček, rebarbora, řeřicha, pórek a zelený hrášek.
The main ingredients of the April menu are Asparagus, Spring Onion, Baby Spinach, Lamb’s Lettuce, Rhubarb, Watercress, Leek and Green Peas.

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.

Předkrmy
Terina z lososového pstruha | rebarborové pyré | zelený hrášek s mátou
Hovězí tatarák | pečená cibule ve slupce | řeřicha | shimeji houby
Grilovaný bílý Hostínský chřest | rebarbora | míchaný salát s řeřichou
Polníčkový salát | sýr s modrou plísní | pražené lískové ořechy | hruška

Polévky
Kuřecí consommé | špenátové celestýnské nudle | kořenová zelenina
Krémová polévka z bílého Hostínského chřestu | Grana Padano chips s lanýži

Hlavní chody
Hostínský zelený chřest | citrónové risotto | strouhaný žloutek
Lososový pstruh | pečený květák | jablečno-oříškové pesto | pórek
Kukuřičné kuřátko | mrkev | grilovaná jarní cibulka | nové brambory
Vepřová panenka s vepřovým bokem | celerové pyré | rebarbora | polníček
Hovězí líčka na víně | bramborová kaše | mladý špenát s česnekem
(Menu zahrnující hovězí líčka – příplatek 200 Kč)
Jehněčí hřbet | hráškové pyré | pečený baby gem | šalotkové kroužky
(Menu zahrnující jehněčí hřbet– příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Tvarohový dort ze sladkých brambor a pekanových ořechů | vanilkové marhsmallow
Meringue s rebarborovým sorbetem | skořicová drobenka | limetový sponge
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy a dýní



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.