Hlavními ingrediencemi březnového menu jsou batáty, růžičková kapusta, čekanka....
V dubnovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: rebarbora, nové brambory, řeřicha, králík, jehněčí...

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.


Předkrmy
Marinovaný candát | řapíkatý celer | essence z citrusů | celer | bylinkový olej
Paštika z kachních jater | brioška | brusinkový gel | salát frisée
Konfitovaná čekanka | modrý sýr | vlašské ořechy | pomeranč
Tartar z řepy | marinovaná řepa | pěna ze sojového mléka | dresink z řepy a pomerančů | salát red chard

Polévky
Kachní consommé | kachní filátko | kořenová zelenina | fritátové nudle
Krém z černého kořene | zakysaná smetana | smažený černý kořen | houbový prach

Hlavní chody
Cannelloni z červené řepy | merlík | gel z červené řepy | řapíkatý celer | petrželová omáčka
Prso z kukuřičného kuřete | kaše z batátů | hlíva citronová | romanesco | omáčka z podmáslí
Konfitovaný vepřový bůček | vepřová panenka | bramborový štrůdl | fenyklovo-cibulové pyré
Lososový pstruh | květák | pohankové krokety | omáčka beurre blanc
Kachní prso | pyré z karamelizovaného pastiňáku | tvarohové noky | omáčka z kardamonu a červeného vína | růžičková kapusta
(Menu zahrnující kachnu – příplatek 200 Kč)
Medailonky z hovězí svíčkové | pyré z kořenové zeleniny | brusinkový gel | brambor Hasselback | tymiánové glazé
(Menu zahrnující hovězí svíčkovou – příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Citronová tartaletka | meringue | pekanové oříšky v karamelu
Hrušky v jarním těstě | vanilková šlehačka | lotusová zmrzlina
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněné jablečné čatní | ovocný chléb s ořechy



Dvouchodové menu – 690 Kč
Tříchodové menu – 890 Kč
Pětichodové menu degustační – 1.350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.