Hlavními ingrediencemi březnového menu jsou řeřicha, sladké brambory, pórek, ředkvičky, šťovík, zelí a kedlubna.
V dubnovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: polníček, nové brambory, jarní cibulka a rebarbora.

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.


Předkrmy
Pošírovaný lososový pstruh | bliny | BIO tvaroh | kopr | polníček
Králičí terina | řeřichová majonéza | ředkvičky | mladý špenát
Tatar z červené řepy | batáty | čekanka | Vavřinecký zralý BIO sýr | pyré z mrkve a hořčice
Listový salát | citrónový dresing | vejce 63C | espuma ze syrovátky | granola

Polévky
Kuřecí consommé | masové nočky | jarní zelenina
Hráškový krém | konfitovaný žloutek | hrášek | krutony

Hlavní chody
Ravioli | bylinkový BIO sýr | omáčka s karamelizovanou šalotkou | řeřicha
Vepřová panenka ve slanině | bramborová kaše s česnekovým konfitem | kadeřávek | marinovaná kedlubna
Prso z kukuřičného kuřete | mrkvové pyré | grilovaná polenta | karamelizovaný pórek
Lososový pstruh | pohanka | pyré z červené řepy | omáčka ze šťovíku | marinovaná řepa
Kachní prso | pyré z červeného zelí | batáty | trhanec
(Menu zahrnující kachní prso – příplatek 200 Kč)
Hovězí pupek | gratinované brambory | pyré z pečené cibule | glazírované šalotky | mladý špenát
(Menu zahrnující hovězí pupek– příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Kokosový meringue | mousse ze slaného karamelu | kokosová zmrzlina
Krupicový piškot | grepová ganáž | čokoládová omáčka | pomelo
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1.350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.