Hlavními ingrediencemi letního menu jsou rajčata, okurky, třešně, kopr, zelí, fazolky, květák, letní lanýže, vodní meloun a brokolice.
V srpnovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: pórek, kukuřice, brokolice, broskve, letní jablka, špenát a paprika

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.

Předkrmy
Tatarák z lososového pstruha | vakuované okurky | majonéza s rajčaty
Kuřecí paštika s marinovanou dýní | třešňový kompot | chléb s dýňovým semínkem
Mladý římský salát | dressing z 3letého jablečného octa | letní lanýže
Salát ze 3druhů tomatů | vodní meloun | pažitka | tomatový dressing

Polévky
Studená okurková polévka s mátou | tomatovo-okurkový tartar | citrónový olej
Krémová polévka z květáku s bílým vínem | slanina s jablky | žloutek

Hlavní chody
Pečený květák | rozinky se smaženými kapary | oříškový bešamel
Lososový pstruh | marinovaná červená řepa | smetanová bramborová kaše
Kukuřičné kuřátko | pečená mrkev ve slupce | máslová kukuřice | zelené fazolky
Vepřová pečeně z Přeštíka | škvarkové vafle | kedlubnové zelí | pečený celer
Hovězí pupek | pečená brokolice v tmavém másle | konfitovaný brambor
(Menu zahrnující hovězí pupek – příplatek 200 Kč)
Vykoštěná křepelka | květákový kuskus | třešně | šalotkové kroužky
(Menu zahrnující křepelku– příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Makronka s levandulovou ganache | maliny | levandulová zmrzlina
Křehké mandlové těsto | Crème Fraiche | melounová zmrzlina
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr domácích sorbetů a zmrzlin dle denní nabídky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.