Hlavními ingrediencemi podzimního menu jsou houby, květák, dýně, hrušky, čekanka, polníček, řepa, brokolice, pórek, bílé zelí, brusinky.
V listopadovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: brusinky, kaštany, růžičková kapusta, batáty, mangold, jablka a fíky.

Menu podáváme denně od 12 do 23:00 hodin

Předkrmy
Smažené vejce | květákové pyré | lanýžová pěna | marinovaná šalotka
Konfitovaná kuřecí stehna | kuřecí paštika | dýňový chléb | pečená červená řepa
Karamelizovaná hruška | šlehaný kozí sýr | polníček | karamelizované vlašské oříšky | med
Červená čekanka | pečená žlutá řepa | perníkové krutóny | jablečný dresink

Polévky
Hovězí consommé | domácí těstovina plněná loupanou plecí | kořenová zelenina
Pórkový krém | vaječný žloutek | uzený jazyk | marinovaná šalotka

Hlavní chody
Houbové rizoto | šalotkové kroužky | kmínová omeleta
Lososový pstruh | brokolice | černá quinoa | ledový salát
(Menu zahrnující lososového pstruha – příplatek 200 Kč)
Kukuřičné kuřátko | pórek | bramborová kaše | mrkev
Kotleta z přeštíka | květákové placky | bílé zelí | jablka
Hovězí pupek | šumavské hříbky | zapečené brambory | šalotková marmeláda
(Menu zahrnující pupek – příplatek 200 Kč)
Hovězí loupaná plec na smetaně | krupicové noky | brusinková omáčka

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Dulcey čokoládová pěna | švestková omáčka | skořicová pralinka
Ganache z lískových oříšků | dýňová oplatka | fíkový sorbet
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy
Výběr domácích ovocných sorbetů a zmrzlin



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání