Hlavními ingrediencemi květnového menu jsou králík, chřest, jahody, kedlubna, pampeliška, mangold, nové brambory, špenát.
V červnovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: brokolice, jahody, květ černého bezu, okurky, rajčata, třešně.

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.


Předkrmy
Uzený pstruh | čerstvý sýr | hráškové výhonky | bazalkový olej | syrovátka
Králičí rillettes | gel z rebarbory | ředkvičky | karamelizovaná slunečnicová semínka | jarní cibulka
Pampeliška | mangold | drcená pšenice | kedlubna | dresing z lipového květu
Bílý a zelený chřest z Hostína | listový salát | citronový dresink | vejce 63°C

Polévky

Telecí consommé | pažitková sedlina | jarní zelenina
Krém z bílého chřestu | pesto z jarní cibulky a ořechů | zelený chřest | bylinkové krutony

Hlavní chody
Bílý a zelený chřest z Hostína | lanýžová holandská omáčka | nové brambory | drobenka
12h konfitovaný vepřový bok | libečkové noky | kroketa z vepřového ucha | jarní cibulka
Prso z kukuřičného kuřete | květákové pyré | grilovaný little gem salát | ředkvička | karotková omáčka
Sumec | chřestové ragů | fialové brambory | máslová omáčka
Telecí kýta | kukuřičná kaše | grilovaný mangold | podmáslí
(Menu zahrnující telecí – příplatek 200 Kč)
Hovězí pupek | nové brambory | pyré z pečené cibule | glazírované šalotky | mladý špenát
(Menu zahrnující hovězí pupek – příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Mille feuille | krém z bílé čokolády a zakysané smetany | jahodovo-chřestová zmrzlina
Jahodová polévka | mátový sorbet | vanilková sušenka
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr domácích sorbetů a zmrzlin dle denní nabídky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

690 Kč

 

Tříchodové menu

890 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1.350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.