Hlavními ingrediencemi zářijového menu jsou okurka, papriky, rajčata, špenát, švestky, houby, broskve, brusinky, hrušky...
V říjnovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: dýně, kaštany, pastiňák, jablka, hrušky, květák...

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.


Předkrmy
Tartar z lososového pstruha | jogurtová espuma | bazalka | citron | okurka
Rillettes z konfitovaných kachních stehen | krůtí chorizo | fenyklový salát | žitný chléb s ořechy
Pošírovaná hruška | modrý sýr | listový salát | dresink z lískových ořechů
Ledový salát | uzený dresink | konfit z barevných cherry rajčátek | grilovaná mladá cibulka | sušený žloutek | bylinkové krutony

Polévky
Kuřecí consommé | vaječná sedlina se sezónní zeleninou | žloutkový gel
Krém z lesních hub | restované hříbky | brambory | pošírované křepelčí vejce

Hlavní chody
Domácí Tagliatelle | hříbky | sýr Gran Moravia
Hřbet z přeštického prasete | bramborový fondán | petrželové pyré | pikantní hruškové čatní
Prso z kukuřičného kuřete | kukuřičné pyré | cuketa | hráškové lusky | ředkvičky | brambory parisienne
Listový salát | lososový pstruh | avokádo | limetkový dresink | pomerančové segmenty | granátové jablko
Candát | papriky | domácí rajčatový kečup | konfitovaná šalotka | grilovaný lilek | cuketa
(Menu zahrnující candáta – příplatek 200 Kč)
Hovězí pupek | bramborová kaše s hnědým máslem | hříbky | špenát | tymiánové glazé
(Menu zahrnující hovězí pupek – příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Bezlepková linecká sušenka | broskvový a oříškový mousse | brusinkový piškot
Dort “Savarin” | marinované švestky | ganáž ze zakysané smetany a vanilky | švestkový sorbet
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr domácích sorbetů a zmrzlin dle denní nabídky
Výběr evropských sýrů | kořeněné jablečné čatní | ovocný chléb s ořechy



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

690 Kč

 

Tříchodové menu

890 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1.350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.