Hlavními ingrediencemi listopadového menu jsou dýně, kdoule, špenát, zvěřina, sladké brambory a kapusta.
V prosincovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: kořenová zelenina, polníček, pórek a zvěřina.

Menu podáváme denně od 12 do 22:30 hodin.


Předkrmy
Marinovaný lososový pstruh | quinoa | Vavřinecký Bio tvaroh | špenát | ředkev | řeřicha
Tatarák z jelena | jalovcová majonéza | marinovaná dýně | chlebový chips
Salát z barevné řepy | pěna z kozího sýra | polníček | medovo - balsamikový dressing | vlašské ořechy
Listový salát | karamelizovaná kdoule | dressing z cideru | modrý sýr

Polévky
Zvěřinové consommé | masové nočky | kořenová zelenina
Dýňová polévka | zakysaná smetana | chilli | dýňový olej

Hlavní chody
Bramborové noky | máslová dýně | vlašské ořechy | šalvěj | kozí sýr
Vepřová pečeně z Přeštického prasete | pyré z pastiňáku | špekový muffin s libečkem | kapusta
Lososový pstruh | pyré z černého kořene | romanesco | sépiová oplatka
Prso z perličky | rizoto | dýně | slanina
Líčka z divokého prasete | bramborové pyré s konfitovaným česnekem | špenát | stříbrné cibulky
(Menu zahrnující divoké prase – příplatek 200 Kč)
Hovězí pupek | kaše ze sladkých brambor | růžičková kapusta | Bordeauxská omáčka
(Menu zahrnující hovězí pupek – příplatek 200 Kč)

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Panna Cotta z tapioky | mandarinkové perly | fíková omáčka | mandarinkový sorbet
Kaštanový mousse | piškot z vlašských ořechů | kaštany v karamelu
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání.