Hlavními ingrediencemi letního menu jsou tomaty, kukuřice, okurky, fenykl, švestky, vodní meloun, celer, květák, mangold, meruňky, jahody, brokolice, papriky, bazalka.
V zářijovém menu pro Vás připravíme pokrmy z následujících ingrediencí: houby,kukuřice, mrkev, cibule, rajčata, mladý špenát, kedlubna, meruňky a česnek.

Menu podáváme denně od 12 do 23:00 hodin

Předkrmy
Uzený pstruh | koprová emulze | kedlubna | okurkový popel
Kuřecí paštika | švestková marmeláda s estragonem | chipsy z chleba s vlašskými ořechy
Salát z Heirloom tomatů, žlutých třešnových a klasických tomatů | vodní meloun | bazalkový dresing | rýžový chips
Římský salát | jablka | šalotka v červeném víně | sýr s modrou plísní

Polévky
Silný zeleninový vývar vařený 24 hodin | tomatová kaše | špenát | sýrové chipsy
Květákový krém | květákový kuskus | meruňková marmeláda

Hlavní chody
Domácí raviola plněná špenátem | tomatová marmeláda | Grana Padano omáčka
Pečený sumec | letní jablka | pěna ze slaniny | smažený celer | kroupy
(Menu zahrnující sumce – příplatek 200 Kč)
Prso z kukuřičného kuřete | kuřecí křídla | paprikové pyré | krupice
Vepřová panenka | kukuřice | bramborový nok | mangold s česnekem
Hovězí pupek | uzený jazyk | brokolice | řasa Nori | bramborová kaše
(Menu zahrnující pupek – příplatek 200 Kč)
Hovězí loupaná plec na víně | mrkev | zelené fazolky | česnek

Dezerty
The Grand Mark dort | pěna z hořké čokolády | želé z černého rybízu
Vanilkový cheese cake | slaný karamel | jahodový sorbet
Mrkvový sorbet | espuma ze syrovátky | mrkvová redukce | sladká mrkev
Denní nabídka dortů šéfcukrářky
Výběr evropských sýrů | kořeněná jablečná zavařenina | ovocný chléb s ořechy
Výběr domácích ovocných sorbetů a zmrzlin



 

menu

degustační

Dvouchodové menu 

590 Kč

 

Tříchodové menu

790 Kč

 

Pětichodové menu

 

 

1350 Kč


Seznam alergenů na vyžádání